Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu
Vorige pagina

3. RAADScie. ALGEMEEN

donderdag 3 oktober 2024

19:30 - 22:30
Locatie

Raadzaal

Toelichting

Concept


De voorzitter nodigt u uit voor de raadscommissievergadering. De vergadering is live te volgen in de raadzaal en via
www.gemeenteraadmeppel.nl.


Voorafgaand aan de raadscommissie vindt er een informatieplein plaats in de centrale hal van 19:00 tot 19:30 uur. Commissieleden en geïnteresseerden kunnen hier vragen stellen over de agendapunten van deze raadscommissie.

Agendapunten

 1. 1
  Opening
 2. 2
  Vaststelling agenda
 3. 3
  Besluitenlijst van de openbare commissievergadering d.d.
 4. 4

  Toelichting: Commissieleden kunnen tijdens dit agendapunt vragen stellen over de stand van zaken betreffende art. 32 vragen, memo's, moties en amendementen. Deze statusvragen zijn informatief van aard en daarmee niet bedoeld ter discussie. De leden worden verzocht 24 uur van tevoren deze vragen aan te melden voor een goede terugkoppeling.

 5. 5

  Toelichting: U kunt uw mening geven over een onderwerp in de raadscommissie. Bij de vergadering van de raadscommissie kunt u ook gebruik maken van het spreekrecht over onderwerpen die niet op de agenda staan. Als u gebruik wilt maken van het inspreekrecht dan dient u zich voorafgaand aan de vergadering aan te melden bij de raadsgriffie. U moet zich uiterlijk voor 12:00 uur op de dag van de vergadering melden. Dit kan via de e-mail griffie@meppel.nl of telefonisch via 14 0522.

 6. 7
  Bespreekstukken
 7. 8
  Hamerstukken
 8. 9
  Sluiting